Όλες οι δουλειές της ταβέρνας περνάνε από τα χέρια των ιδιοκτητών.
«Ότι φτιάχνουμε γίνεται με χαρά και αγάπη. Έχουμε συγκεκριμένο κρεοπωλείο που αγοράζουμε τα προϊόντα μας, ψάχνουμε την πρώτη ύλη και φέρνουμε κάποια προϊόντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ γιατί αυτό που έχουμε δημιουργήσει έχει γίνει με αγώνα και αγάπη. Μετά από τόσα χρόνια αισθάνομαι χαρά γιατί οι πελάτες που με το πέρασμα του καιρού έχουν γίνει φίλοι μας έρχονται ξανά και ξανά»
Στάθης & Γιώτα
Ο Στάθης με σπουδές στα Οικονομικά αγάπησε την μαγειρική ξεκινώντας να κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα μέσα στις κουζίνες. Το 2007 γνωρίστηκε με τη γυναίκα της ζωής του, τη Γιώτα και αποφάσισαν μαζί να πορευτούνε επαγγελματικά. «Εγώ σπούδασα Οικονομικά, αλλά τελικά κατέληξα στην κουζίνα. Ξεκίνησε από πλάκα με τους φίλους μου όπου μετά το σχολείο μαζευόμασταν σε σπίτια και λέγαμε τι να φάμε κι από εκεί μου κόλλησε το μικρόβιο. Αρχικά ήμουν μόνος μου μετά γνωρίστηκα με τη Γιώτα, η οποία είναι πηγή έμπνευσης μου και εξελιχτήκαμε μαζί» αναφέρει ο Στάθης.
Στη Γιώτα δεν άρεσε ιδιαίτερα η κουζίνα, αλλά το πιο επικοινωνιακό κομμάτι. «Μου άρεσε πάντα η επικοινωνία με τον κόσμο και πριν αποφασίσουμε με τον Στάθη να δουλέψουμε μαζί εγώ εργαζόμουν ως υπεύθυνη πωλήσεων όπου καθημερινά μιλούσα με πάρα πολύ κόσμο. Φυσικά, αυτό το κομμάτι είναι απαραίτητο και για το μαγαζί μας, μου αρέσει και με ικανοποιεί. Έτσι, χωρίσαμε τις αρμοδιότητες: ο Στάθης έχει αναλάβει την κουζίνα και εγώ το επικοινωνιακό κομμάτι» σχολιάζει η ίδια.